Scribble
Scribble
Scribble
Scribble
Scribble

Productinformatie

 writing  potloden  Stabilo EASYergo 1.4 B-46905-5
Stabilo vulpotlood Stabilo 's move EASYergo 1.4mm rechtshandig blue / neon orange vulpotlood Stabilo 's move EASYergo 1.4mm rechtshandig blue / neon orange VANAF HET BEGIN:KINDERLIJK MAKKELIJK LEREN SCHRIJVEN.Het nieuwe vulpotlood om mee te leren schrijvenSTABILO 's move easy ergo.HET BEGINT MET PAPA EN MAMA.Veel kinderen beginnen al voor groep 3 (5+) met het schrijven van hun naam of andere eenvoudige woordjes. Vaak vinden de voorbereidingen hiervoor ook al in groep 2 van de basisschool plaats. In deze periode kan de toekomstige schrijfhouding al worden gevormd - zowel positief als nega- tief. Daarom is het belangrijk dat ouders er goed op letten dat de eerste pen waar een kind mee schrijft, het vermogen en de vaardigheden van kinderen ergonomisch ondersteunt.Hoe makkelijker en minder krampachtig het kind de eerste penstreken kan maken, des te meer plezier beleeft het aan het leren schrijven.Speciaal voor deze hoge eisen heeft STABILO een uitermate doordacht vulpotlood voor beginnende schrijvers ontwikkeld: de nieuwe STABILO 's move easy ergo. EEN GEHEEL NIEUWE ERVARING.Een vulpotlood met drukmechanisme om mee te leren schrijven, zoals de STABILO 's move easy ergo, was er tot nu toe niet. Daarom is dit innovatieve design ontwikkeld op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten en praktijktesten met kinderen van 3 tot 8 jaar.De bijzondere vorm voor rechts- of linkshandige kinderen, de anti-slip gripzone, het kleine formaat en het lichte gewicht ondersteunen de natuurlijke houding van de kinderhand en zorgen voor een ontspannen, aan de leeftijd aangepaste manier van leren schrijven.VOOR KINDERHANDEN ONTWIKKELD.Jonge schrijvers weten vaak nog niet precies hoe ze een pen of potlood moeten vasthouden en proberen daarom verschillende manieren uit. De STABILO 's move easy ergo vereenvoudigt het zoeken naar de juiste schrijfhouding.De gripzone zorgt voor een intuitieve, eenvoudige en zekere houding. De uitsparingen in de gripzone voorkomen dat de vingers naar de punt glijden. De lengte en doorsnede van het potlood zijn optimaal aan kleine handen aangepast, wat zorgt voor goede controle bij het schrijven. Het geringe gewicht zorgt dat er minder krachtinspanning nodig is en vereenvoudigt een nauwkeurige penvoering. ''Ik kan de STABILO 's move easy ergo vanuit ergonomisch oogpunt bijzonder aanbevelen.''Prof. Dr. Ralph Bruder, directeur van het Instituut voor Arbeidswetenschappen aan de Technische Universiteit in Darmstadt.De gripzones van de EASYoriginal en EASYergo zijn latexvrij. b-46905-5 4006381452335 35 gram Stabilo EASYergo 1.4
VULPOTLOOD STABILO 'S MOVE EASYERGO 1.4MM RECHTSHANDIG BLUE / NEON ORANGE
Stabilo | vulpotlood Stabilo 's move EASYergo 1.4mm rechtshandig blue / neon orange
Stabilo | vulpotlood Stabilo 's move EASYergo 1.4mm rechtshandig blue / neon orange
1-2 werkdagen - verkrijgbaar in Rotterdam
 levertijd: 1 - 2 werkdagen - voorradig in Rotterdam. 
VANAF HET BEGIN:
KINDERLIJK MAKKELIJK LEREN SCHRIJVEN.
Het nieuwe vulpotlood om mee te leren schrijven
STABILO 's move easy ergo.

HET BEGINT MET PAPA EN MAMA.
Veel kinderen beginnen al voor groep 3 (5+) met het schrijven van hun naam of andere eenvoudige woordjes. Vaak vinden de voorbereidingen hiervoor ook al in groep 2 van de basisschool plaats. In deze periode kan de toekomstige schrijfhouding al worden gevormd - zowel positief als nega- tief. Daarom is het belangrijk dat ouders er goed op letten dat de eerste pen waar een kind mee schrijft, het vermogen en de vaardigheden van kinderen ergonomisch ondersteunt.

Hoe makkelijker en minder krampachtig het kind de eerste penstreken kan maken, des te meer plezier beleeft het aan het leren schrijven.
Speciaal voor deze hoge eisen heeft STABILO een uitermate doordacht vulpotlood voor beginnende schrijvers ontwikkeld: de nieuwe STABILO 's move easy ergo.

EEN GEHEEL NIEUWE ERVARING.
Een vulpotlood met drukmechanisme om mee te leren schrijven, zoals de STABILO 's move easy ergo, was er tot nu toe niet. Daarom is dit innovatieve design ontwikkeld op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten en praktijktesten met kinderen van 3 tot 8 jaar.

De bijzondere vorm voor rechts- of linkshandige kinderen, de anti-slip gripzone, het kleine formaat en het lichte gewicht ondersteunen de natuurlijke houding van de kinderhand en zorgen voor een ontspannen, aan de leeftijd aangepaste manier van leren schrijven.

VOOR KINDERHANDEN ONTWIKKELD.
Jonge schrijvers weten vaak nog niet precies hoe ze een pen of potlood moeten vasthouden en proberen daarom verschillende manieren uit. De STABILO 's move easy ergo vereenvoudigt het zoeken naar de juiste schrijfhouding.


De gripzone zorgt voor een intuitieve, eenvoudige en zekere houding.
De uitsparingen in de gripzone voorkomen dat de vingers naar de punt glijden.
De lengte en doorsnede van het potlood zijn optimaal aan kleine handen aangepast, wat zorgt voor goede controle bij het schrijven.
Het geringe gewicht zorgt dat er minder krachtinspanning nodig is en vereenvoudigt een nauwkeurige penvoering.

''Ik kan de STABILO 's move easy ergo vanuit ergonomisch oogpunt bijzonder aanbevelen.''
Prof. Dr. Ralph Bruder, directeur van het Instituut voor Arbeidswetenschappen aan de Technische Universiteit in Darmstadt.

De gripzones van de EASYoriginal en EASYergo zijn latexvrij.

Totaal gewicht: ± 35 gram
EAN code: 4006381452335